Use of ebony in elder’s technologies
Abstract
Possibilities of ebony use in technologies of elders are researched in the articles. It is offered to use this raw material in sweet dishes with partial or full replacement of sugar with fructose. There have been developed the technology and receipts of elders with use of fresh ebony and its powder, which will favor the widening of the assortment of prophylactic products.
References
Химический состав пищевых продуктов: справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов / под ред. А. А. Покровского. — М. : Пищевая пром-сть, 1976. — С. 76—79.
Волков В. Хлебное дерево – хурма / В. Волков, Н. Волкова // Сад, виноград і вино України. — 2004. — No 1—2. — С. 44—45.
Омаров М. Д. Фейхоа, киви, хурма / М. Д. Омаров // Пищевая пром-сть. — 2003. — No 10. — С. 16—18.