Optimization of cucumbers cooling conditions
Abstract
The article considers the ways of determination of dynamic parameters of food products. There has been analyzed the application of regressive algorithm of the research subject’s parameters determination on the example of research data processing. The optimal regimes of cucumbers cooling have been defined.
References
Э. Алмаши. Быстрое замораживание пищевых продуктов / Э. Алмаши, Л. Эрдели, Т. Шарой. — М. : "Легкая и пищевая пром-сть", 1981. — 408 с.
Олсон Г. Цифровые системы автоматизации процессов управления / Г. Олсон, Д. Пиани. — СПб. : Невский диалект, 2002. — 556 с.
Власова К. П. Методы исследований и организация экспериментов / под. ред. проф. К. П. Власова. — Харків : "Гуманитарный Центр", 2002. — 256 с.
Дрейпер Н. Р. Прикладной регрессионный анализ / Н. Р. Дрейпер, Г. Смит. — М. : Издательский дом "Вильямс", 2007. — 912 с.