The ration for 11–14 years old school children in a hiking trip
Abstract
Results of chemical composition and energy values of school children ration in a hiking tour around the Carpathians have been given. The necessity for substantial ration correction, taking into account organism needs of 11–14 year old children during the trip, has been grounded.
References
Сорока С. В. Розвиток підприємств харчування в системі туристичних та рекреаційно-оздоровчих комплексах : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : спец. 08.07.05 / С. В. Сорока. — Донецьк, 2002. — 21 с.
Мальська М. П. Основи туристичного бізнесу : навч. посіб. / М. П. Мальська, В. В. Худо, В. І. Цибух. — К. : Центр навч. літ., 2004. — 272 с.
Любіцева О. О. Ринок туристичних послуг. / О. О Любіцева. — Режим доступу : http://tourlib.net/books_ukr/lubiceva_rtp13.htm.
Зорин И. В. Туризм как вид деятельности / И. В. Зорин, Т. П. Каверина, В. А. Квартальнов. — Режим доступа : http://tourlib.net/books_tourism/zorin05.htm.
Постанова Кабінету Міністрів України від 18.11.1999. No 272 "Про затвердження Норм фізіологічних потреб населення України в основних харчових речовинах та енергії". — Режим доступу : http://mozdocs.kiev.ua/view.php?id=5080.
Постанова Кабінету Міністрів України від 22 лист. 2004 р. No 1591 "Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах". — Режим доступу : http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=1591-2004-%EF.
Скурихин И. М. Химический состав пищевых продуктов ; под ред. И. М. Скурихина, М. Н. Волгарева. — М. : ВО "Агропромиздат", 1987. — 224 с.
Чаховский И. А. Культура питания : энцикл. справ. ; под ред. И. А. Чаховского. — Минск : БелЭн, 1993. — 290 с.