Qquality of ground meat semi-products for functional purpose
Keywords:
functional products, dietary food supplementAbstract
The results of the organoleptic evaluation of new chopped meat semi products for functional purpose, which contain dietary supplement "Ripak" have been offered.
References
Смоляр В. І. Еволюція Європейського харчування / В. І. Смоляр // Вопросы питания. — 2003. — No 6. — С. 15 — 20.
Підходи до оцінки якості харчових добавок, спрямованих на корекцію харчування й регуляцію систем організму : моногр. / [О. А. Ракша-Слюсарева, В. В. Дятлов, О. А. Слюсарев та ін.]. — Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. — 193 с.
Ринок продовольчих товарів України: реалії та перспективи : моногр. : в 2 т. / [Шубін О. О., Садеков А. А., Азарян О. М. та ін.] ; за наук. ред. О. О. Шубіна. — Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. — Т. 2. — 508 с.
Ванханен В. В. Альтернативные виды питания в традиционной и спортивной нутрициологии / В. В. Ванханен, В. В. Абрамов. — Д. : АртПресс, 2001. — 50 с.
Учение о питании / [Ванханен В. В., Ванханен В. Д., Циприян В. И. и др.] ; под ред. В. Д. Ванханена. — Донецк : Донеччина, 2003. — 602 с.
Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування : навч. посіб. / [Царенко О. М., Машкін М. І., Павлоцька Л. Ф. та ін.]. — Суми : ВТД "Університетська книга", 2004. — 278 с.
Тутельян В. А. Новые стратегии в лечебном питании / В. А. Тутельян, Т. С. Попова. — М. : Медицина, 2002. — 144 с.
Пат. 33600 Україна, МПК7 A 23 J 1/00. Харчова добавка "Ріпак" / Ракша-Слюсарева О. А., Саркісян Л. Г., Васькевич М. А., Долгих С. Я., Слюсарев О. А., Кустов Д. Ю., Русаленко Л. В., Любач В. О., Линник К. В. ; заявник і патентовласник Ракша-Слюсарева О. А., Саркісян Л. Г., Васькевич М. А., Долгих С. Я. — No u200804828 ; заявл. 14.04.08 ; опубл. 25.06.08, Бюл. No 12/2008.
Дослідження радіомодифікуючих і радіозахисних властивостей нових дієтичних харчових добавок / [Ракша-Слюсарева О. А., Квасніков А. А., Круль В. О. та ін.] // Науковий вісник Ужгородського ун-ту. — Серія. Біологія. — 2010. — No 27. — С. 252—255.
Ракша-Слюсарева О. А. Вивчення радіомодифікуючої дії харчової добавки "Ріпак" в експериментальних дослідженнях на тваринах /
О. А. Ракша-Слюсарева, В. О. Круль, О. А. Слюсарев // Науково-методичний журнал. — Т. 116, вип. 103 : Техногенна безпека. — Миколаїв : Вид-во ЧДУ ім. Петра Могили, 2009. — С. 45—49.
Тамбовец Е. Прогноз. Рынок замороженных полуфабрикатов / Е. Тамбовец // Food and Drinks. — 2009. — No 10. — С. 90—93.
Пасичный В. Н. Новые направления в технологии производства рубленых полуфабрикатов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. — 2003. — No 9. — С. 20—22.
Беляева А. М. Сборник технологических карт на блюда и кулинарные изделия для заведений ресторанного хозяйства / А. М. Беляева. — К. : Изд-во А.С.К., 2007. — 1248 с.
Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умови : ДСТУ 4437–2005. — [Чинний від 2006—07—01]. — К. : Держспожив-стандарт України, 2009. — 21 с.
Продукти м’ясні. Органолептичне оцінювання показників якості. Ч. 2. Загальні вимоги : ДСТУ 4823.2:2007. — [Чинний від 2009—01—01]. — К. : Держспоживстандарт України, 2008. — 10 с.
Антипова Л. В. Методы исследования мяса и мясных продуктов : учеб. [для студ. высш. учеб. завед. ] / Л. В. Антипова, И. А. Глотова, И. А. Рогов. — М. : Колос, 2001. — 376 с.