Automated management system of restaurants enterprises

Authors

Keywords:

Automated management, restaurants enterprises, optimization criterions, optimizing tasks, technical and economic analysis

Abstract

Optimization tasks that are determined by particular production situation have been identified on the basis of technical-economic analysis of functioning of restaurants enterprises. Their application for solving global management task of hierarchical optimization of local tasks using computer and integral system has been offered.

Author Biographies

Tetiana SAVCHENKO, Kyiv National University of Trade and Economics

candidate of technical sciences, associate professor

Igor TARASENKO, Kyiv National University of Trade and Economics

candidate of technical sciences, associate professor

References

Загоровська Л. Г. Оптимізація інформаційної підтримки системи управління хлібопекарним цехом / Л. Г. Загоровська, В. І. Бевз // Автоматизація виробничих процесів. — 1998. — No 1/2 (6/7). — С. 79—82.

Лошак Т. В. Автоматизоване управління технологічним комплексом молочного заводу на основі інтелектуальних підсистем прийняття рішень і забезпечення надійності / Т. В. Лошак // Наукові праці УДУХТ. — К. : 2001. — No 10. — С. 202—203.

Маркин Ю. П. Математические методы и модели в экономике / Ю. П. Маркин. — М. : Высш. шк., 2007. — 422 с.

Лошак Т. В. Алгоритмічне та програмне забезпечення інтелектуальних підсистем КІСУ ТК молочного заводу / Т. В. Лошак // Наукові праці УДУХТ. — 2001. — No 10. — С. 214—215.

Савченко Т. В. Структура інтегрованої системи керування технологічним комплексом молочного виробництва / Т. В. Савченко, А. П. Ладанюк, І. В. Ельперін // Автоматизація виробничих процесів. — 2000. — No 1 (10). — С. 20—24.

Published

2012-06-01

How to Cite

[1]
SAVCHENKO Т. and TARASENKO І. 2012. Automated management system of restaurants enterprises. INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS. 13, 1 (Jun. 2012), 72–81.