Students catering organization

Authors

  • S. PERESICHNA Kyiv National University of Trade and Economics
  • I. КRAVCHENKO Kyiv National University of Trade and Economics

Abstract

Analytical review of the researches of modern state of students catering has been carried out; the questionnaire of students has been conducted. The main disadvantages in the diet of students are irregularity and the reduction of the multiplicity of meals. Violation of regime is mostly connected with the classes schedule and lack of time for meal, insufficient level of catering organization in higher educational establishments.

Author Biographies

S. PERESICHNA, Kyiv National University of Trade and Economics

candidate of technical sciences, associate professor

I. КRAVCHENKO, Kyiv National University of Trade and Economics

postgraduate

References

Кириленко Н. П. Вопросы питания студентов : материалы VIII Всероссийского конгр. ["Оптимальное питание – здоровье нации"] / Н. П. Кириленко. — (Москва, 26—28 окт. 2005 г.). — М. : НИИП РАМН. — С. 117—118.

Климацкая Л. Г. Гигиеническая оценка фактического питания студентов г. Красноярска : материалы VIII Всероссийского конгр. ["Оптимальное питание – здоровье нации"] / Л. Г. Климацкая, И. Ю. Шевченко, Г. Н. Бондарева. — (Москва, 26—28 окт. 2005 г.). — М. : НИИП РАМН. — С. 120.

Красненков В. Л. Повышение знаний и мотивации у студентов к здоровому питанию : материалы VIII Всероссийского конгр. ["Оптимальное питание – здоровье нации"] / В. Л. Красненков, Н. П. Кириленко, О. В. Баранова. — (Москва, 26—28 окт. 2005 г.). — М. : НИИП РАМН. — С. 137.

Мельникова И. П. Особенности организации питания курсантов морского государственного университета им. адм. Г. И. Невельского : материалы VIII Всероссийского конгр. ["Оптимальное питание – здоровье нации"] / И. П. Мельникова. — (Москва, 26—28 окт. 2005 г.). — М. : НИИП РАМН. — С. 178—179.

Могильный М. П. Пути улучшения питания в образовательных учреждениях : материалы VIII Всероссийского конгр. ["Оптимальное питание – здоровье нации"] / М. П. Могильный, В. А. Тутельян. — (Москва, 26—28 окт. 2005 г.) . — М. : НИИП РАМН. — С. 181.

Новоселов В. Г. Оценка знаний студентов по гигиене питания: российский и зарубежный опыт : материалы VIII Всероссийского конгр. ["Оптимальное питание – здоровье нации"] / В. Г. Новоселов, А. Я. Перевалов. (Москва, 26—28 окт. 2005 г.). — М. : НИИП РАМН. — С. 190—191.

Проскурякова Л. А. Оценка фактического питания и пищевого поведения студентов Кузбасса : материалы VIII Всероссийского конгр. ["Оптимальное питание – здоровье нации"] / Л. А. Проскурякова., В. З. Колтун. — (Москва, 26—28 окт. 2005 г.). — М. : НИИП РАМН. — С. 216.

Гигиеническая оценка питания студентов : материалы VIII Всероссийского конгр. ["Оптимальное питание – здоровье нации"] / В. М. Смирнов, Р. Ш. Якупова, Н. Н. Наминова и др. — (Москва, 26—28 окт. 2005 г.). — М. : НИИП РАМН. — С. 239—240.

Published

2011-01-27

How to Cite

PERESICHNA С., & КRAVCHENKO І. (2011). Students catering organization. "INTERNATIONAL·SCIENTIFIC-·PRACTICAL·JOURNAL·COMMODITIES·AND·MARKETS", 10(2), 125–130. etrieved from https://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/article/view/1591

Issue

Section

POPULATION’S DIET FORMATION