Бізнес-освіта в умовах глобальної нестабільності - ШКЛЯРУК , Катерина (Scientia fructuosa, 2016)
Досліджено виклики, з якими стикається бізнес-освіта на сучасному етапі розвитку суспільства. Розглянуто питання розуміння лідерства в умовах глобальної нестабільності. Проаналізовано ключові особливості і тенденції системи світової бізнес-освіти.