Облік об’єктів права інтелектуальної власності - УМАНЦІВ, Галина; МАРТИНІВ, Ірина (Scientia fructuosa, 2017)
Розглянуто питання відображення процесу комерціалізації об’єктів інтелектуальної власності (ОІВ) у системі бухгалтерського обліку. Запропоновано розглядати комерціалізацію ОІВ як цілісний процес взаємопов’язаних етапів. Виділено особливості бухгалтерського обліку комерціалізації ОІВ. Наведено практичні рекомендації щодо відображення у системі бухгалтерського обліку окремих способів комерціалізації ОІВ.