Контрольовані операції з нематеріальними активами у контексті плану дій BEPS - УМАНЦІВ , Галина; ШУШАКОВА , Ірина (Scientia fructuosa, 2021)
Досліджено сучасні глобальні тренди розвитку ринку інтелектуальної власності та визначено місце України у цих процесах. Проаналізовано основні форми зовнішньоекономічних операцій з нематеріальними активами та вимоги до визнання таких операцій контрольованими у контексті трансфертного ціноутворення. Наведено основні заходи щодо імплементації в Україні Плану дій BEPS.