Бюджетне планування в умовах інституційних перетворень - ВДОВІЧЕН , Анатолій; ЧОРНОВОЛ , Алла; ТАБЕНСЬКА , Юлія (Scientia fructuosa, 2021)
Визначено сутність та роль бюджетного планування у забезпеченні стійкості та збалансованості державного і місцевих бюджетів. Розкрито теоретико-методологічні засади функціонування системи бюджетного планування. Здійснено аналіз та оцінку планових і фактичних показників: доходів, видатків, дефіциту Державного бюджету України; державного та гарантованого державного боргу за 2015–2019 рр. Обґрунтовано шляхи удосконалення системи бюджетного планування в умовах інституційних перетворень.