Облік фінансових результатів - СОПКО, Валерія (Scientia fructuosa, 2022)
Досліджено особливості організації бухгалтерського обліку фінансових результатів підприємства. Визначено основні підходи до підготовки облікової інформації для забезпечення формування даних при складанні фінансової та податкової звітності.