Інноваційні технології в автотранспортному страхуванні - САЛАЙЧУК, Олександр (Scientia fructuosa, 2017)
Досліджено сутність та місце інновацій у страхуванні. Визначено специфічні особливості інновацій в автотранспортному страхуванні. Запропоновано класифікацію чинників впливу на впровадження інновацій в автотранспортному страхуванні. Визначено етапи впровадження інновацій на ринку автотранспортного страхування. Охарактеризовано фінтех-інновації в автотранспортному страхуванні. Проаналізовано вплив інноваційних технологій в автомобільній індустрії на розвиток автотранспортного страхування.