STEEPLE-аналіз звітності зі сталого розвитку в Україні - МАКАРЕНКО, Інна (Scientia fructuosa, 2017)
З використанням методології STEEPLE-аналізу як маркетингового інструменту дослідження макросередовища поширення звітності зі сталого розвитку проаналізовано ключові фактори, що визначають стан системи складання, подання та підтвердження такої звітності українськими компаніями. Розкрито основні наслідки збереження впливу означених факторів, які негативно позначаються на конкурентоспроможності як окремих компаній, так і країни в цілому.