Економічна політика держави та ефектиїї реалізації - ЛАГУТІН, Василь (Scientia fructuosa, 2017)
Обґрунтовано теоретико-методологічні засади аналізу змісту та ефектів державної економічної політики. Виявлено пріоритетні напрями забезпечення належних кінцевих ефектів (результатів) реалізації економічної політики держави.