Концепт бренда курортно-рекреаційного підприємства - ВЕДМІДЬ , Надія; БОЙКО , Маргарита; РОМАНЧУК , Людмила (Scientia fructuosa, 2021)
Досліджено сутність концепту бренда курортно-рекреаційного підприємства (КРП). Проаналізовано маркетингову активність КРП. Розкрито функціональні атрибути курортно-рекреаційної послуги. Розроблено процес формування дифузного бренда курортно-рекреаційного підприємства.