Цифрові детермінанти трендів підготовки фахівців - МАЗАРАКІ, Анатолій; НОВІКОВА, Наталя; СОНЬКО , Юлія (Scientia fructuosa, 2020)
Розглянуто основні тенденції цифровізації суспільства та перспективи його подальшого розвитку. Обґрунтовано необхідність формування цифрових компетентностей (Digital skills) майбутніх фахівців різних сфер економіки України, органів влади та громадськості у контексті розвитку глобального тренду цифрової трансформації суспільства. Розроблено методологічні алгоритми побудови курсу "Цифрова економіка України" відповідно до сучасних трендів підвищення якості освіти.