The ration for 11–14 years old school children in a hiking trip

Authors

  • Anna SOBKO Kyiv National University of Trade and Economics

Abstract

Results of chemical composition and energy values of school children ration in a hiking tour around the Carpathians have been given. The necessity for substantial ration correction, taking into account organism needs of 11–14 year old children during the trip, has been grounded.

Author Biography

Anna SOBKO, Kyiv National University of Trade and Economics

candidate of technical sciences, senior lecturer

References

Сорока С. В. Розвиток підприємств харчування в системі туристичних та рекреаційно-оздоровчих комплексах : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : спец. 08.07.05 / С. В. Сорока. — Донецьк, 2002. — 21 с.

Мальська М. П. Основи туристичного бізнесу : навч. посіб. / М. П. Мальська, В. В. Худо, В. І. Цибух. — К. : Центр навч. літ., 2004. — 272 с.

Любіцева О. О. Ринок туристичних послуг. / О. О Любіцева. — Режим доступу : http://tourlib.net/books_ukr/lubiceva_rtp13.htm.

Зорин И. В. Туризм как вид деятельности / И. В. Зорин, Т. П. Каверина, В. А. Квартальнов. — Режим доступа : http://tourlib.net/books_tourism/zorin05.htm.

Постанова Кабінету Міністрів України від 18.11.1999. No 272 "Про затвердження Норм фізіологічних потреб населення України в основних харчових речовинах та енергії". — Режим доступу : http://mozdocs.kiev.ua/view.php?id=5080.

Постанова Кабінету Міністрів України від 22 лист. 2004 р. No 1591 "Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах". — Режим доступу : http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=1591-2004-%EF.

Скурихин И. М. Химический состав пищевых продуктов ; под ред. И. М. Скурихина, М. Н. Волгарева. — М. : ВО "Агропромиздат", 1987. — 224 с.

Чаховский И. А. Культура питания : энцикл. справ. ; под ред. И. А. Чаховского. — Минск : БелЭн, 1993. — 290 с.

Published

2011-12-21

How to Cite

SOBKO А. (2011). The ration for 11–14 years old school children in a hiking trip . "INTERNATIONAL·SCIENTIFIC-·PRACTICAL·JOURNAL·COMMODITIES·AND·MARKETS", 12(2), 156–162. etrieved from https://journals.knute.edu.ua/commodities-and-markets/article/view/1508

Issue

Section

POPULATION’S DIET FORMATION